SOLARVENTI AURINKOPUHALLIN

PARANNA SISÄILMAN LAATUA, POISTA KOSTEUTTA JA LÄMMITÄ TILOJA

SOLARVENTI AURINKOILMAKERÄIN

Tuuleta, raikasta ja lämmitä sisäilmaa ilmaiseksi
Kosteus ja homevauriot uhkaavat rakenteita aina, kun tilat jätetään ilman lämmitystä ja tuuletusta. SolarVenti-aurinkopuhallin on nerokas tapa parantaa asuintalojen, kesämökkien, varastojen, autotallien, kellareiden, konehallien ja muiden rakennusten ummehtuneen sisäilman laatua sekä poistaa kosteutta ja samalla lämmittää tiloja ilmaiseksi pelkän auringonvalon avulla.
SolarVenti on seinälle kiinnitettävä aurinkoilmakeräin, joka on varustettu katkaisijalla ja voidaan tarvittaessa kytkeä pois päältä. Sähköliitäntää ei tarvita.
SolarVentin huoltoväli on pitkä, jopa 15 vuotta eikä siinä ole lainkaan käyttökuluja!

TOIMINTA

SolarVentin toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkovaraajan mustan lämmönkeruupinnan.
Paneeliin integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä ja käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti täysin auringon valon ohjaamana ilman käyttökustannuksia.

ASENNUS JA HUOLTO

SolarVentin asennus ja huolto on yksinkertaista. Paneeli asennetaan vaakasuoraan tai pystysuoraan rakennuksen seinälle, joka on aurinkoon päin (mieluiten suoraan etelään). Varmista ettei puu, rakennus tai muu este varjosta paneelia edes talvella kun aurinko paistaa matalalla. Seinään tehdään läpivienti ja puhallin kytketään erityisellä joustoputkella lautasventtiiliin. Seinäasennussarja tarvikkeineen kuuluu vakiotoimitukseen.