KATTOHUOLTO

TUPLAA KATTOSI KÄYTTÖIKÄ KATTOHUOLLOLLA

Hyvää kattoa ei kannata vaihtaa. Katon käyttöikään voidaan vaikuttaa, kun katto huolletaan oikeilla toimenpiteillä ja ajoissa. Pesu ja pinnoitusratkaisut oikein suoritettuna antaa yli 15 vuotta elinikää katolle jopa 1/4 kustannuksella verrattaen kattoremonttiin.

Joskus kattoremontti on ylimitoitettu operaatio. Toisinaan jopa katon pesu ja pinnoitus on ylimitoitettu huoltotoimi, esimerkiksi silloin, jos katolla on ainoastaan sammalongelmaa, mutta katon pinta on muuten hyvässä kunnossa. Tällöin riittäisi pelkkä sammalentorjuntakäsittely.

Pinnoituksen yhteydessä tyhjennämme räystäskourut ja vaihdamme rikkinäiset kattotiilet ehjiin. Huolehdimme myös tarvittavista suojaamisista ja teemme loppusiivouksen.

KATTOHUOLLON EDUT

KUSTANNUSTEHOKAS

Huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin katon uusiminen. Kustannus on neljännes uuden katon hinnasta.

EKOLOGINEN

Katon uusimiseen verrattuna ekologinen vaihtoehto.

KUIN UUSI

Värillisessä pinnoituksessa lopputulos on kuin uusi katto.

LISÄÄ ELINIKÄÄ

HLPinta pesu ja pinnoitusratkaisut oikein suoritettuna antavat katolle jopa 15-20 vuotta lisää elinikää.

HELPPOHOITOINEN

Pinnoitettu katto pysyy puhtaana sammalesta, hylkii vettä ja kestää UV-säteilyä. Vuosittaiset puhdistukset on helppo tehdä

TYÖLLÄMME ON TAKUU

Käytämme ainoastaan Iso Paint Nordica a/s kattojen maali-, pinnoite ja käsittelyaineita. Tällöin voimme olla varma että tuotteet ovat huippuluokkaa, jolle voimme antaa huipputakuun.

KATTOMATERIAALIT

pinnoitus copy
TIILIKATTO

Värillisellä pinnoituksella eli maalauksella voidaan jatkaa merkittävästi tiilikaton ja mineriittikaton käyttöikää ja siirtää kallista kattoremonttia, mikäli materiaalit ovat rakenteellisesti hyvässä kunnossa.

pellavakaski_1900width copy
PELTIKATTO

Mikäli maalipintaan tulee vaurioita, pelti ruostuu nopeasti ja voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Perushuoltona voi myös riittää pelkkä irtoroskien poistaminen katolta samalla kun tarkastaa läpiviennit ja kattoturvatuotteet.

huopakattohuolto copy
HUOPAKATTO

Huopakatto on oikein hoidettuna edullisin ja pitkäikäisin kattomateriaali. Katon huonoon kuntoon voivat olla syynä sääolosuhteet tai sammal. Pesemme ja käsittelemme huopakattosi ammattitaidolla.

KUINKA VOIMME OLLA AVUKSI?

OTA YHTEYTTÄ

ISOPAINT KATTOPINNOITTEET

Ammattilaisen valinta on IsoPaint Nordica.

Kun haetaan parasta ja kestävintä lopputulosta.

IsoPaint Nordic tuote-esite
IsoPaint