HUOPAKATTO

KATTOHUOLTO

HUOPAKATTO: TALON HILJAISIN, MUTTA VAATIVIN

Huopakatto on hiljainen mutta paljon hoitamista vaativa kattomateriaali. Huopakatto on oikein hoidettuna edullinen ja pitkäikäinen kattomateriaali.

Tasakattokannan vuoksi huopakatto on myös todella riskiherkkä vesivahingoille seisovan veden johdosta.

Jos kattosi on pitävyydeltään ja rakenteen muilta osin kunnossa mutta vain sen pinta on huono niin voimme tehdä säästävän pinnoitusremontin. Uusi kestävä ja elastinen huopakattopinnoite suojaa kattoasi ja sen ulkonäköä, sekä on taas kuin uusi usean vuoden ajan.

HUOLLAMME HUOPAKATTOSI KUNTOON HUOLELLA

Huopakaton pinta on melko karhea, joten sammal tarttuu siihen kohtuullisen tehokkaasti. Ei kannata antaa sammalen tai muunkaan kasvuston kasvaa huopakatolle, koska pahimmillaan se pääsee tunkeutumaan huopapalojen väleihin ja katon tiiviys kärsii. Katolle suoritetaan ensin korkeapainepesu sekä sammalmyrkkykäsittely, jonka jälkeen huopakatto täytyy pinnoittaa.

KESTÄVÄ JA EKOLOGINEN PINNOITE

Huonokuntoisen katemateriaalin kestävä ja ekologinen pinnoite- Iso Paint Rubber. Iso Paint Rubberin molekyylirakenne on suunniteltu siten, että tuote imeytyy ja kiinnittyy erinomaisesti katon pintaan ja muodostaa erittäin elastisen ja kumimaisen (400%) pinnoitekalvon katemateriaalin suojaksi.

SAMMALNAUHALLA LISÄSUOJAA KATOLLESI

Huopa- ja tiilikatoille tarkoitettu kuparinen, muotoiltava ja joustava SammalNauha on perinteinen, hyväksihavaittu ja varma ratkaisu estää sammaleen ja jäkälän kasvu.

SammalNauha asennetaan harjapiikin alapuolelle. Sadeveteen liukenevat kupari-ionit pitävät katon lappeet ja sadevesijärjestelmät sammaleesta ja muusta kasvustosta puhtaina, joten katon huoltoväli pitenee. Kupari-ionit eivät aiheuta ongemia pihakasvustolle. SammalNauha on varustettu liimanauhalla, joka mahdollistaa nopean asennuksen ja erinomaisen tartunnan kattopintaan.

Tuotteen tekninen käyttöikä on vähintään 30 vuotta.

sammalnauha

KUINKA VOIMME OLLA AVUKSI?

OTA YHTEYTTÄ