HUOPAKATTO

KATTOHUOLTO

HUOPAKATTO: TALON HILJAISIN, MUTTA VAATIVIN

Huopakatto on hiljainen mutta paljon hoitamista vaativa kattomateriaali. Huopakatto on oikein hoidettuna edullinen ja pitkäikäinen kattomateriaali.

Tasakattokannan vuoksi huopakatto on myös todella riskiherkkä vesivahingoille seisovan veden johdosta.

Jos kattosi on pitävyydeltään ja rakenteen muilta osin kunnossa mutta vain sen pinta on huono niin voimme tehdä säästävän pinnoitusremontin. Uusi kestävä ja elastinen huopakattopinnoite suojaa kattoasi ja sen ulkonäköä, sekä on taas kuin uusi usean vuoden ajan.

HUOLLAMME HUOPAKATTOSI KUNTOON HUOLELLA

Huopakaton pinta on melko karhea, joten sammal tarttuu siihen kohtuullisen tehokkaasti. Ei kannata antaa sammalen tai muunkaan kasvuston kasvaa huopakatolle, koska pahimmillaan se pääsee tunkeutumaan huopapalojen väleihin ja katon tiiviys kärsii. Katolle suoritetaan ensin korkeapainepesu sekä sammalmyrkkykäsittely, jonka jälkeen huopakatto täytyy pinnoittaa.

KESTÄVÄ JA EKOLOGINEN PINNOITE

Huonokuntoisen katemateriaalin kestävä ja ekologinen pinnoite- Iso Paint Rubber. Iso Paint Rubberin molekyylirakenne on suunniteltu siten, että tuote imeytyy ja kiinnittyy erinomaisesti katon pintaan ja muodostaa erittäin elastisen ja kumimaisen (400%) pinnoitekalvon katemateriaalin suojaksi. Näin katosta saadaan jälleen vesitiivis vuosiksi ja vuosikymmeniksi.

SAMMALNAUHALLA LISÄSUOJAA KATOLLESI

Kuparinen, muotoiltava ja joustava SammalNauha asennetaan tiili- ja huopakatoille hillitsemään sammaleen kasvua. Nauha luovuttaa kupari-ioneja, jotka valuvat sadeveden mukana lappeelle.

SammalNauha on varustettu liimanauhalla, joka mahdollistaa nopean asennuksen ja erinomaisen tartunnan kattopintaan. SammalNauha asennetaan harjapiikin alapuolelle.

KUINKA VOIMME OLLA AVUKSI?

OTA YHTEYTTÄ