PELTIKATTO

KATTOHUOLTO

PELTIKATON MAALAUKSELLA TÄYSIN UUSI KATTO

Peltikatto on yleisin Suomessa käytettävä kattomateriaali. Peltikate on kestävä, huoleton ja tiivis. Perushuoltona monesti riittää pelkkä irtoroskien poistaminen katolta samalla kun tarkastaa läpiviennit ja kattoturvatuotteet esimerkiksi räystäskourujen tyhjennyksen yhteydessä.

 

Peltikatto on kuitenkin altis sään vaikutuksille ja korroosiolle, mikäli maalipintaan tulee vaurioita. Jos paljas metalli jää ilman suojaa, pelti ruostuu nopeasti ja voi kulua puhki muutamassa vuodessa. Jotta vältytään turhilta ja yllättäviltä kustannuksilta kannattaa peltikaton huoltomaalaus suorittaa ajoissa.

katon_maalaus
PELTIKATON POHJATYÖT KRUUNAAVAT LOPPUTULOKSEN

Peltikaton pinnalle kertyy vuosittain huomattava määrä ilmansaasteita ja rasvaa, joka syö peltikaton maali- ja teräspintaa. Tällöin peltikaton korkeapainepesun yhteydessä tulee käyttää oikeita pesuaineita, jotta ollaan varmoja, että pinta on täysin puhdas kaikesta liasta ennen pinnoituksen aloitusta. Mahdolliset ruostekohdat täytyy puhdistaa oikeilla työmenetelmillä ja esikäsitellä Iso Rust Converterilla ennen maalausta.

Teemme kustannusarvion aina tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin tarjoamme sinulle veloituksettoman arviointikäynnin.

TILAA ILMAINEN KUNTOKARTOITUS