TIILIKATTO

KATTOHUOLTO

TIILIKATON HUOLTO

Värillisellä pinnoituksella eli maalauksella voidaan jatkaa merkittävästi tiilikaton käyttöikää (10-15v.) ja siirtää kallista kattoremonttia, mikäli materiaalit ovat rakenteellisesti hyvässä kunnossa. Tiilikaton pinnoitus palauttaa vanhan katon toiminnallisuuden, pidentää huoltoväliä ja säilyttää uuden visuaalisen ulkonäön jopa 15 vuotta.
tiilikatto

OIKEALLA MENETELMÄLLÄ PARAS LOPPUTULOS

Tärkeä osa urakointia on varmistaa, että pesun yhteydessä käytetään tarpeen mukaista sammaleen estoainetta. Katemateriaalin kyllästäminen tuhoaa kasvillisuuden ja antaa suojaa sammalkasvua, jäkäliä ja pakkasrapautumia vastaan. Pesun jälkeen sammalmyrkky levitetään tasaisesti katon pinnalle, jolloin aine imeytyy tiilen huokosiin. Tämän jälkeen voidaan katto pinnoittaa joko tiilikattomaalilla tai nanoteknologiaan perustuvalla HydroBlockilla. Katto pinnoitetaan kahteen kertaan erittäin laadukkaalla Iso Paint pinnoiteaineella. Lopputulos on kuin uusi katto!

Pinnoituksen yhteydessä tyhjennämme räystäskourut ja vaihdamme rikkinäiset kattotiilet ehjiin. Huolehdimme myös tarvittavista suojaamisista ja teemme loppusiivouksen.

2017-Sammalnauha-esite

SAMMALNAUHALLA LISÄSUOJAA KATOLLESI

Huopa- ja tiilikatoille tarkoitettu kuparinen, muotoiltava ja joustava SammalNauha on perinteinen, hyväksihavaittu ja varma ratkaisu estää sammaleen ja jäkälän kasvu.

SammalNauha asennetaan harjapiikin alapuolelle. Sadeveteen liukenevat kupari-ionit pitävät katon lappeet ja sadevesijärjestelmät sammaleesta ja muusta kasvustosta puhtaina, joten katon huoltoväli pitenee. Kupari-ionit eivät aiheuta ongemia pihakasvustolle.

SammalNauha on varustettu liimanauhalla, joka mahdollistaa nopean asennuksen ja erinomaisen tartunnan kattopintaan.

Tuotteen tekninen käyttöikä on vähintään 30 vuotta.

HUIPPUTAKUU

maintenance-icon

Käytämme ainoastaan Iso Paint Nordica a/s kattojen maali-, pinnoite ja käsittelyaineita. Tällöin voimme olla varmoja, että tuotteet ovat huippuluokkaa, joille voimme antaa huipputakuun.

Tiilikaton maalauksen jälkeen on tärkeää, että katolta poistetaan irtoroskat vuosittain. Voit kysyä myös meidän edullista vuosihuoltosopimustamme!