TALOYHTIÖILLE

KATTOREMONTTI VAI KATTOHUOLTO

HL-Pinta on luonut valtakunnallisen huoltokonseptin, joka käy hyvin esimerkiksi rivitaloyhtiöille. Teemme yhteistyötä useiden isännöintitoimistojen ja taloyhtiöiden kanssa. Valtakunnallisena huoltoyhtiönä pystymme palvelemaan myös isoja toimijoita.Mikäli teidän taloyhtiössänne tai isännöimässänne taloyhtiössä on ollut puhetta kattojen kunnostamisesta, tarjoamme mielellämme huoltoratkaisuja teidän tarpeisiinne. Pyydä meidät paikalle tekemään ilmainen kuntoarvio katon kunnosta!

PALVELUMME

TALOYHTIÖILLE
KATTOREMONTTI

Useissa taloyhtiöissä pohditaan kattoremontin oikeaa ajankohtaa pitkään. Pätevän urakoitsijan löytyminen voi tuntua vaikealta, kustannukset arveluttavat ja remontin aiheuttamat häiriöt normaalille asumiselle huolettavat. Kuten putkiremonttiakin, hanketta siirretään helposti vuosi vuodelta. Tärkeintä on kuitenkin toteuttaa taloyhtiön kattoremontti ennen kosteusvaurioiden syntymistä. Samalla yläpohjiin saadaan lisää eristystä ja palokatkot.

VUOSIHUOLTOSOPIMUS

Vuosihuoltosopimuksella kattosi voi hyvin. Katolla pitäisi vuosittain tehdä pintapuolinen tarkastus, tyhjentää räystäskourut, puhdistaa irtoroskat sekä tarkistaa esimerkiksi läpivientien kunnot. Monesti tämä tärkeä työ jää tekemättä ja vain toivotaan parasta. Kysy meiltä jatkuvaa vuosihuoltosopimusta, niin saat kirjallisen katon huoltokirjan, johon merkitsemme vuosittaiset huollot.

KAIKEN KATTAVAT KATTOJEN KUNTOARVIOT VELOITUKSETTA TALOYHTIÖILLE

Käymme aina paikan päällä katsomassa katon kunnon ja suosittelemme parasta huoltotoimenpidettä. Monesti pelkkä puhdistus ja torjuntakäsittely riittävät tiilikatoille – joskus taas pesu ja pinnoitus on paras vaihtoehto. Ota yhteyttä, niin tulemme mielellämme paikan päälle tarkistamaan tilanteen.