TURBOWENT VEDONPARANTAJA

PARANNA PAINOVOIMAISTA ILMANVAIHTOA

TURBOWENT VEDONPARANTAJAT

Vedonparantajat parantavat painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa käyttäen tuulta hyödykseen. Kammioilla saadaan yhdistettyä useampi ilmanvaihtohormi vain yhden vedonparantajan alle jolloin kustannukset pysyvät todella tehokkaina.

Turbowent-vedonparantajissa turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.
Turbowent vedonparantaja on jo pitkään ollut markkinoilla ympäri eurooppaa ja hyväksi todettu ja toimiva ratkaisu parantamaan tehokkaasti savu ja ilma hormien veto ongelmia, sekä estää hormia kääntymästä toimimaan väärinpäin.

turbowent-kaaviokuva-800×700

HUOLTOVAPAUS JA PITKÄIKÄISYYS

TurboWent vedonparantajat ovat lähes täysin huoltovapaita ja niiden käyttöikä on jopa yli 30 vuotta. Jos jokin ulkopuolinen mekaaninen rasitus aiheuttaa sen toiminnan heikkenemisen, kaikki osat ovat vaihdettavissa helposti

Vedonparantajien asennusten yhteydessä on mahdollista myös putkittaa ilmavaihtohormeja jos hormeihin on syntynyt vuotokohtia. Hormit kartoitetaan tarkasti ennen mahdollisen tarjouksen tekoa. Hormit tarkastatetaan savuilla sekä tarvittaessa kuvaamalla josta toimitetaan dokumentointi tilaajalle.

Tärkeää on myös että huolehditaan riittävän korvausilman tulosta huoneistoihin.

MUITA ETUJA

Ilmanvaihdon vedon paranemisen myötä saavutetaan myös muita etuja:

  • Raikkaampi huoneilma ilman tunkkaisuutta
  • Muiden huoneistojen hajut eivät leviä enään toisiin esim, lemmikit, ruoanlaitto, tupakointi jne…
  • Talven kovat pakkaset eivät pääse laskeutumaan hormista alaspäin. Tämä pidentää hormin ikää ja jos hormin lähettyvillä on eristämättömiä vesiputkia, ehkäistään myös niiden jäätymistä

HORMEX AURINKOKENNO-TURBOWENT

Hybridiaurinkokenno Turbowent-Vedonparantaja, joka toimii kahdella tavalla. Kun tuuli puhaltaa tarpeeksi voimakkaasti tuottaen tarvittavan tehokkuuden, Turbowent toimii aivan kuten tavallinen tuulen mukaan pyörivä vedonparantaja. Kun tuulen nopeus ei ole riittävän voimakas, mutta aurinko paistaa, sähkömoottori kiihdyttää turbiinia. Tämä johtuu siitä, että täysin uusi hybridiaurinkokenno Turbowent on aurinkopaneelilla varustettu hybridivedonparantaja, joka toimii tuulettomina, mutta aurinkoisina päivinä. Aurinkopaneeli kehittää energiaa, jota moottori käyttää vedonparantajan pyörittämiseen. Hybridiaurinkokenno Turbowent asennetaan savupiipun päälle, eikä asennukseen tarvita sähkökaapeleita, joten paneelin tarkka asentaminen aurinkoa kohti ei vaadi mitään työkaluja.


HYBRIDIVEDONPARANTAJAN KÄYTTÖ

TurboWent vedonparantajat yhdessä SolarVenti aurinkopuhaltimen kanssa takaa raittiin sisäilman!

aurinkopaneeli-vedonparantaja

SolarVenti Aurinkokenno + TurboWent vedonparantaja

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnittelemme juuri Sinun kiinteistöösi sopivan ratkaisun. Tarjoamme Teille myös tarvittaessa asennuspalvelun tuotteille (asennustyöstä saatte kotitalousvähennyksen)

 

alk. 990€ (sis. alv 24%)