ULKOVERHOUS

UUSI ILME KODILLESI

Talvi niin kuin kesäkin on parasta aikaa uusia kotisi ulkoverhous. Kestävä ulkoverhoilu nostaa talon arvoa ja kodin ulkonäköä. Hoidamme asiakkaan puolesta kaiken budjetoinnista suunnitteluun, asennukseen ja loppusiivoukseen.

Meille on tärkeää huolehtia ympäristöstä ja talon kulttuurihistoriasta!

Ulkoverhoustyö alkaa ilmaisella kuntokartoituksella ja suunnittelulla. Tämän jälkeen asentajamme purkavat vanhan verhoilun, korjaavat mahdolliset laho- ja kosteusvauriot ja valitsevat kohteeseen sopivat eriste- ja pintamateriaalit. (Tästä voi halutessa tehdä stepit)

HL-Pinta ulkoverhousmenetelmä, puukuitulevyt ja ekovilla lisäeristeenä sekä tuulettuva ja hengittävä rakenne lisäävät kotisi energiatehokkuutta ja lämpöä. Näin kodin sisäilma pysyy raikkaana ja rakenteet terveinä.
AMMATTITAITOINEN ASENNUS

Meidät tunnetaan tarkkaa työtä tekevänä yrityksenä. Voit valita kotiisi avaimet käteen -asennuksen. Ulkoverhous voidaan asentaa vaikkapa lomamatkasi aikana! Kotisi julkisivusta tulee näyttävä ja pitkäikäinen; käytämme ainoastaan alan huipputuotteita. Verhouslaudan ulkopinta on aina hienosahattua kuusen sydänpuuta - sitä säänkestävintä. Valitse sinä vain väri, me hoidamme loput.

HUOLTOMAALAUS KAUNISTAA JA TUO PITKÄÄ IKÄÄ

Tiesitkö, että teemme myös hyväkuntoisten puuverhousten huoltomaalaukset? Jos talosi ei tarvitse lisäeristeitä eikä uutta verhousta, uusi maalaus kannattaa. Ulkoverhouksen huoltomaalaus pidentää verhouksen käyttöikää ja talosi saa uuden, kauniin asun.

KIRJALLINEN TAKUU

maintenance-icon

Kun työ on tehty ja jälkemme siivottu, on lopputarkastuksen aika. Tällöin saat meiltä 5 vuoden kirjallisen takuun sekä huolto ohjeet.